Nieuwe voorstellingen: o.a. de musical ‘On Your Feet!’

25-10-2017 | 1eRang.nl

Zin in een avondje cabaret of een meeslepend toneelstuk? Met zoveel dingen te doen is het vast lastig kiezen. Uitagenda 1eRang.nl voorziet jou van een première-overzicht, een handig lijstje om de keuze wellicht wat te vergemakkelijken. Zo verheugen wij ons op de Broadway-musical ‘On Your Feet!’ over Gloria Estefan. Ook hebben wij hoge verwachtingen van cabaretier Pieter Verelst die deze week zijn debuut aftrapt.

In première:

25-10 ‘Walvisjong’ door Simone de Jong  gaat over een bijzondere ontmoeting tussen een jong meisje en een aangespoelde walvis. Een muzikale en beeldende voorstelling voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

26-10 Toneelschuur Producties presenteert hun nieuwste voorstelling ‘De Huisbewaarder’. Een tragikomedie van Harold Pinter, een van de belangrijkste toneelschrijvers van de 20e eeuw.

26-10 Alleskunner Herman van Veen is dit seizoen terug met een show vol liedjes en mooie verhalen.  Na ruim 30 shows in zijn geliefde theater Carré is Van Veen t/m 10 juni 2018 te bewonderen in de rest van het land.

27-10 Theater Kikker in Utrecht wordt vanavond gevuld met hilarische comedysketches van ‘Boesjans’. Deze groep van jonge acteurs, regisseurs en toneelschrijvers is met hun 7e editie slechts eenmalig te zien, dus mis het niet!

27-10 Het Noord Nederlands Toneel met o.a. Annemarie Prins vertelt over hun angsten, wensen en lusten in ‘dood en zo’.  Benieuwd? Check de teaser op onze site!

27-10 Vanaf vandaag is ‘Shock’, de superspannende bestseller van Mel Wallis de Vries, te zien in het theater! In deze thrillermusical heeft een moordenaar het op een vriendengroep van jonge meisjes voorzien. Lukt het om op tijd te vluchten?

27-10 In ‘Victor of de kinderen aan de macht’ loopt het verjaardagsfeest van de negenjarige Victor uit op een ongemakkelijke bedoeling waar volwassenen verstijven van schaamte. De voorstelling van Dood Paard is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roger Vitrac.

28-10 Na vele successen in het buitenland is ‘De God van de Slachting’ van de Franse schrijfster Yasmina Reza nu ook in Nederland te zien. Toneelgroep Het Volk speelt op komische wijze twee echtparen die bij elkaar komen voor een uit de hand gelopen kinderruzie.

28-10 Zangeres Maya Link van Samba Salad maakt deze maand haar allereerste solodebuut. In haar fantasierijke jeugdvoorstelling ‘Maya zingt de wereld rond’ trommelt en danst zij er op los.

28-10 Cabaretier Pieter Verelst won in 2016 het Cameretten Festival. Nu toert hij langs de theaters met zijn debuutvoorstelling ‘Mijn broer en ik’.

29-10  De nieuwste musicalsensatie van Stage Entertainment ‘On Your Feet!’ beleeft vandaag haar feestelijke première. De swingende Broadway-show over zangeres Gloria Estefan met Vajèn van den Bosch  (bekend van the Voice Kids) en Jim Bakkum is t/m eind februari te zien.

29-10 Yael Ronen tackelt de pijnpunten van onze samenleving. Zijn onemanshow ‘Point Of No Return’ is een persoonlijke voorstelling over onze angst voor terreuraanslagen.

30-10 Jon van Eerd neemt je in ‘Harrie & Eva’ mee naar het Paradijs. Met de komst van zijn vaste personage Harrie Vermeulen is de rust in het Paradijs verstoort en lijkt een kolossale chaos onvermijdelijk.

30-10 Auteur Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel brengen samen in ‘Montere Weemoed’ een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen.

(Foto uit de voorstelling 'On your Feet' door Matthew Murphy)

Terug

Een aantal suggesties

Deze suggesties zijn samengesteld door onze redactie
 • Marc-Marie Huijbreg...

  IJmuiden  -  Marc-Marie Huijbregts put uit een eindeloze bron van nieuw materiaal. Hij gebruikt...
  Lees meer

 • Maya zingt de werel...

  Zaandam  -  Maya Link is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn...
  Lees meer

 • The Killers

  Amsterdam  -  Het is inmiddels ruim 12 jaar geleden dat The Killers doorbraken met hits als 'Mr...
  Lees meer

 • ZOEKEN
 • MIJN ACCOUNT
 • ‘LIKE’ ONS EN WIN!

Inloggegevens vergeten?

Vul hier het e-mailadres in waarmee u uw profiel heeft aangevraagd en wij sturen een email met instructies hoe u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

 

Registratieformulier

Registreer vandaag nog en profiteer van alle voordelen van 1eRang.nl

Vul onderstaande gegevens in en u kunt direct gebruik maken van alle mogelijkheden van 1eRang.nl. Zo geven wij wekelijks kaarten weg voor voorstellingen. Ook houden wij u graag op de hoogte van last minute kortingen via onze Last Minute Alerts. Vanzelfsprekend gebruiken wij uw gegevens enkel om u te informeren over onze diensten en zullen deze zonder uw toestemming niet aan derden verstrekken.

  Persoonlijke informatie

 • Voornaam *
  Achternaam *
 • Adres
 • Postcode *
  Woonplaats
 • Telefoon (vast)
  Mobiel nummer
 • E-mailadres *
 • Bevestig e-mailadres *
 • Wachtwoord *
 • Bevestig wachtwoord *
 • Velden met een (*) zijn verplicht

  Last Minute alerts

  Hoe werkt het?
  Vink hieronder aan in welke categorieën u van korting-acties op de hoogte gehouden wilt worden. Daarna kunt u aangeven hoe ver u maximaal wilt reizen om een voorstelling te bezoeken.

  Hebben wij een actie die aansluit bij uw voorkeuren, dan ontvangt u op de dag van de voorstelling een e-mail met daarin de kortingscode. Met deze code kunt u bij het betreffende theater kaarten mét korting bestellen.

 • Kies uw gewenste categorieën :

 • Straal
 • Velden met een (*) zijn verplicht

Registratie afronden


Controleer uw e-mail voor instructies om uw 1eRang account te activeren.

Inloggen

Gebruik uw 1eRang inloggegevens om in te loggen óf maak een nieuw account aan.